فرهنگ غذایی وآشپزی فرانسوی همراه با آداب ورسوم غذاخوردن درفرانسه

فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی

فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی ، نیز بخش جدایی ناپذیر از فرهنگ فرانسوی است. بهترین و سنتی ترین غذاهای فرانسوی ساده هستند , ترکیباتی ساده و در عین حال با شکوه  و تزئیناتی زیبا و جذاب . در غذاهای سنتی همچون مثل مرغ در شراب “Coq au vin” و Cassoulet ، شراب قرمز ” Vin rouge ” ، گوشت تازه ، قارچ و دیگر مواد مغذی برای ساعت ها بر روی حرارت  به آرامی پخته می شوند و در نهایت غذائی مقوی و سرشار از ویتامین و… را تحویل شما میدهند .از طرف دیگر، غذاهایی مانند Ratatouille و Quiche Lorraine سبک و بیشتر شامل سبزیجات میشوند . به شما توصیه میکنیم که حتما در سفر خود به فرانسه و گردشگری در پاریس  غذاهای لذیذ فرانسوی را نیز بچشید.فرانسوی ها از کودکی یاد می گیرند که غذاهای خوب را قدردانی کنند و به شهرت آشپزی کشورشان افتخار کنند . مواد غذایی که معمولا مصرف می شوند ، از غذاهای خاص منطقه نرماندی تا آشپزی مدیترانه ای , سبکهای مناطق به طرز چشمگیری متفاوت هستند . فرانسوی ها بدون خوردن میان وعده , سه بار در روز غذا می خورند. صبحانه سبکترین وعده غذایی است که معمولا شامل نان و قهوه است. به دنبال آن یک ناهار دلچسب و شام خوب و سبک .

فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی ,غذاهای فرانسوی , رستوران های فرانسوی ,france, پاریس ,قهوه ,آداب و رسوم فرانسوی ها, فرهنگ , خوراک ,غذا , فرانسه , paris,french,صبحانه فرانسوی,ناهار فرانسوی

هنرآشپزی فرانسوی : 

فرانسوی ها به آشپزی همچون هنری زیبا و جاودانه و تحسین برانگیز مینگرند ،همانگونه که میدانید غذاهای فرانسوی در سراسر جهان معروف هستند . یکی از نخستین کتاب‌های آشپزی به دست سرآشپزی درباری به نام گیوم تیرل و در دورران قرون وسطی نگاشته شده‌ است. اندازه ها و پیمانه ها و حفظ این استانداردهای آشپزی ، اولین و مهمترین معیار برای یک آشپزی فرانسوی دقیق و با ظرافت محسوب میشوند.

از آنجائیکه غذا در نزد مردم فرانسه دارای جایگاه ویژه ای است . در تهیه و تدارک غذاهای فرانسوی و آشپزی دقت زیاد و ماهرانه  میشود و بطرز تهیه تک تک اجزای آن و همچنین لزوم استفاده از موادغذایی تازه و سالم و در حد امکان ارگانیک توجه زیادی میشود .

 سرآشپزانی فرانسوی چون فراسنوا پیر لاوارن و ماری آنتوان کارم با توسعهٔ فن آشپزی در فرانسه این کشور را در این زمینه متمایز از دیگر کشورها نمودند. شراب و پنیر دو رکن مهم در آشپزی فرانسوی‌اند.فرانسه با علم به اینکه دارای فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی بسیار غنی است که در تعدد غذایی هم ردیف کشور چین میباشد . در سال 2008 , رئیس جمهور فرانسه در جهت تصمیم به دریافت ثبت دانش غذایی فرانسه در لیست میراث فرهنگیو معنوی یونسکو , دستور به کار محققان و دانشمندان غذایی در این حیطه داد. در نوامبر ۲۰۱۰ میلادی یونسکو دانش غذایی فرانسه را به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو افزود.

آداب و تنوع غذایی منطقه ای :

در این کشور، منطقه به منطقه، آداب و تنوع غذایی مختلفی را شاهدیم .همانگونه که هر منطقه دارای آداب و رسوم و فرهنگ و غذاها و دستورالعملهای خاص خود هستند , فرانسه نیز از این قاعده مستثنی نبوده و گوشه گوشه این کشور ، غذاهای خاص و دستور العمل های تاریخی و قدیمی خاص خود هستند .در هر منطقه انواع و اقسام غذاهای گوناگون وجود دارد از خوراک های سالم و دلچسب و نه چندان گران گرفته تا غذاهایی که مواد تشکیل دهنده آنها بسیار گران بوده و با سس ها و چاشنی های متنوع و پر هزینه سرو می شود .

همچون دیگر کشورهای جهان , غذاهای سنتی و خاص مناطق مختلف فرانسه تفاوت بسیاری دارند , که نوع محصولات کشاورزی و فرآورده های گوشتی و لبنی موجود در هر منطقه بر غذاهای آن منطقه تأثیر بسیار زیادی می گذارد .

برای مثال در بوردو انگورهای ویژه‌ای پرورش می‌یابد که از آنها برای عمل‌آوردن شراب بوردو بهره می‌برند.شراب‌های بورگونی و فرانش-کنته نیز معروفیت دارند. شامپانی نیز به نوشیدنی نامدارش شامپاین نامور است.

اگر در پایتخت فرانسه یعنی پاریس باشید، می‌بینید که غذاهای دریایی مانند صدف و حلزون طرفداران زیادی دارند اما در جنوب فرانسه به دلیل رواج کشاورزی، علاقه به سبزی‌ها، میوه‌ها‌ و به خصوص سیب‌زمینی بیشتر است و اهالی بخش بزرگی از این کشور نیز به غذاهای گوشتی گرایش دارند. اما به طور کلی محبوب‌ترین غذاهای فرانسوی‌‌ها غذاهای دریایی هستند که با انواع سس سرو می‌شوند.

راهنمای گردشگری در پاریس,فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی ,غذاهای فرانسوی , رستوران های فرانسوی ,france, پاریس ,قهوه ,آداب و رسوم فرانسوی ها, فرهنگ , خوراک ,غذا , فرانسه , paris,french,صبحانه فرانسوی,ناهار فرانسوی

غذاهای نوول ” Nouvelle ” فرانسوی

در دهه 1970 در فرهنگ غذائی و آشپزی فرانسوی تغییراتی ایجاد شد و غذاهای نوینی که در آنها کمتر از مواد چرب و بیشتر از سبزیجات استفاده می شود , بوجود آمدند ; البته این پاسخی بود به غذاهای سنگین و پر چرب و پر هزینه ای که در غذاهای فرانسوی دیده می شوند. در حالیکه این غذاهای نوین هنوز با همان دقت و از همان مواد غذایی با ارزش غذایی بالا و گران تهیه می شود اما سبک تر و کم حجم تر هستند و همچنان با هنرمندی فراوان آراسته و تزئین می شوند .

راهنمای گردشگری در پاریس,فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی ,غذاهای فرانسوی , رستوران های فرانسوی ,france, پاریس ,قهوه ,آداب و رسوم فرانسوی ها, فرهنگ , خوراک ,غذا , فرانسه , paris,french,صبحانه فرانسوی,ناهار فرانسوی

غذای روزانه فرانسوی ها :

در فرانسه , غذا خوردن همچون شیوه ای از زندگی است , فرانسوی ها زمان غذا خوردن گوئی آنرا با تمام وجود حس میکنند و از غذا خوردن لذت کامل میبرند. آنها بسیار دوست دارند که روابط خانوادگی‌شان را به وسیله میز غذا مستحکم‌تر کنند و  و این وعده غذایی ممکن است به مدت زمان طولانی ادامه یابد.حتی گاهی چند ساعت , گوئی غذا خوردن را جشن گرفته اند .

راهنمای گردشگری در پاریس,فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی ,غذاهای فرانسوی , رستوران های فرانسوی ,france, پاریس ,قهوه ,آداب و رسوم فرانسوی ها, فرهنگ , خوراک ,غذا , فرانسه , paris,french,صبحانه فرانسوی,ناهار فرانسوی

Quiche lorraine

فرانسوی ها صبحانه را سبک می خورند که معمولا متشکل از کروسان ” Croissant “, نان شکلاتی ” Pain au chocolat “, نان “Pain “و یا باگت ” Baguette ” ; یک نوشیدنی گرم همچون قهوه , هات چاکلت (شکلات داغ , Chocolat chaud )  و یا چائی می باشد ; کره ,عسل و مرباهای مختلف را نیز نباید از یاد برد. روزگاری وعده نهار در فرانسه از وعده های اصلی و مهم غذای روزانه بود اما امروزه بسیاری از مردم بویژه در مناطق شهری نهار را غذایی سبک و سریع خورده و شامی مفصل متشکل از غذایی کامل به همراه سوپ و در نهایت دسر صرف میکنند .

البته عادت های غذایی در سال های اخیر بسیار تغییر کرده و با توجه به محل اقامت (شهر کوچک یا بزرگ)، فعالیت های حرفه ای، سن، وضعیت خانوادگی متفاوت است.

زمان صرف غذا :

در فرانسه زمان صرف صبحانه در ایام هفته بین ساعات 6 تا 8  و  زمان صرف نهار معمولاً ساعت 14-12 بعد از ظهر می باشد و زمان صرف شام ساعت 8 به بعد می باشد. در بعضی مناطق وعده شام را دیرتر می خورند . در فرانسه غذا بسیار با آرامش و با تأنی خاطر صرف می شود به همین دلیل گاهی ممکن است که وعده های غذایی شام و یا نهار که به مناسبت های مختلف بر پا میشود ، بیش از 2 ساعت برای صرف غذا طول بکشد .

این وعده های غذایی معمولاً شامل : پیش غذا ، غذای اصلی که شامل ماهی و گوشت همراه شده با سبزیجات ، سالاد ، انواع پنیر و میوه باشد ، این غذای مفصل اغلب با یک دسر  و قهوه به پایان می رسد .
وعده های غذایی (شام و نهار) فرانسوی به چند بخش بودن معروف اند ، البته وعده های رسمی که به مناسبت های خاص بر پا می شود .

نان همیشه یکی از اجزای ثابت وعده های غذایی در فرانسه است که در هر وعده بر روی میز خودنمائی میکند . بودن نان بر روی میز در نزد فرانسوی ها اهمیت فراوران دارد و این نشانه مهمان نواز بودن می باشد و هرگز وعده غذایی بدون نان سرو نمی شود . اما از طرفی وجود آب بر سر میز بسیار نادر است .

همچنین فرانسوی ها  تمایل زیادی به خوردن پنیر دارند (بیش از 300 گونه از سراسر کشور وجود دارد) ، نان و دسرهای خوشمزه مانند سوفله شکلات و تارتین تارت.

راهنمای گردشگری در پاریس,فرهنگ غذایی و آشپزی فرانسوی ,غذاهای فرانسوی , رستوران های فرانسوی ,france, پاریس ,قهوه ,آداب و رسوم فرانسوی ها, فرهنگ , خوراک ,غذا , فرانسه , paris,french,صبحانه فرانسوی,ناهار فرانسوی
فریده حجازی farideh-hejazi.ir

نام نویسی دوره سطح A1زبان فرانسه

به اطلاع می رساند شروع دوره استاندارد آموزش وتدریس سطح A1 زبان فرانسه باتوجه به متون استانداردازسطح مبتدی به بالا درموسسه زبان پارساآموزان شیراز درحال

نام نویسی دوره چت زبان فرانسه

نام نویسی دوره چت زبان فرانسه درموسسه زبان پارسا آموزان شیراز درحال برگزاری می باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 09173162644-09173117546تماس حاصل فرمایید.

فریده حجازی farideh-hejazi.ir

نام نویسی آزمون TCFزبان فرانسه

بدینوسیله به اطلاع می رساند شروع نام نویسی آزمون TCFزبان فرانسه درموسسه زبان پارسا آموزان شیراز در حال برگزاری می باشدجهت کسب آگهی بیشتر یا

آموزش زبان فرانسه

آموزش زبان فرانسه

فریده حجازی مدرس حرفه ای زبان فرانسه در شیراز ، برای آموزش زبان فرانسه در شیراز با ما تماس بگیرید.