تاریخچه پنیر کممبر
فرانسه به پنیرهای خوشمزه اش شهرت دارد و تعداد بیشماری پنیر در این کشور تولید می شوند. اما در بین این همه پنیر، کَمِمبِر بدون شک خوشمزه ترین و معروف ترین آن ها به حساب می آید. پنیر کممبر در فرانسه بسیار محبوب است و در سرتاسر جهان هم کاملا شناخته شده است. این پنیر بافت بسیار نرم و کرم مانندی دارد و از شیر گاو تهیه می شود و به اعتقاد خیلی ها لذیذترین پنیر فرانسه است.
پنیر کممبر محبوب ترین پنیر در فرانسه است و فرانسوی ها آن ها را به صورت های مختلف مصرف می کنند. هرچند تاریخچه دقیق ساخت این پنیر مشخص نیست اما شواهد و مدارک نشان می دهد که در اواخر قرن ۱۸ و در منطقه کممبر، نورماندی بود که اولین بار این پنیر شهرت پیدا کرد. اولین سندی که در مورد تولید پنیر کممبر وجود دارد مربوط به کشاورزی به نام ماری هارل بود که در سال ۱۷۹۱ ساخت این پنیر خوشمزه را شروع کرد. از آن زمان به تدریج کممبر راه خود را به خانه ها و میهمانی های فرانسوی باز کرد و به خاطر طعم لذیذ و مطبوعی که داشت در ضیافت های مجلل سرو می شد.
